17 augusti 2019
14:00

Hanvikens SK

Referat: Västerhaninge IF - Hanvikens SK

Det slutade med ett oavgjort resultat efter att Västerhaninge fått spela med 10 man i trettio minuter.
Hanviken var mer taggade och köttade ner Västerhaninge i början av matchen. Hanviken vann första, andra bollar och närkamper. Spelade som man brukade göra med långa bollar på Elvir för att därefter ta spelet därifrån. Västerhaninge kom inte riktigt igång. Redan i 10:e minuten springer Elvir igenom för Hanviken och sätter bollen otagbart bakom Benny i Västerhaningekassen. Västerhaninge kommer bättre in i spelet därefter och i den 21:a ett mönsteranfall från Västerhaninge, bollen ut till Chia som hittar Kevin i boxen chippar den över Hanvikens målvakt in i mål och det var kvitterat. 1-1 i paus där Hanviken var bättre framförallt i kampen och intensiteten.

Andra halvlek Västerhaninge tar över fram till den 60:e minuten då domaren visar ut Fredrik som ifrågasatt om "han skojjade". Inte oväntat då Hanviken är ett lag som har fått med sig väldigt många domslut under säsongen. Kan bero på att det är en kändis på bänken. Okänsligt av domaren och det innebar att Västerhaninge fick slutföra matchen med 10 man. Västerhaninge blev därigenom tvingade att spela lägre mrn trots det var det Västerhaninge som skapade de vassaste chanserna. Synd att vi inte fick möjligheten att spela med fullt manskap hela matchen.
Viktig poäng, en stor eloge till laget som kämpade väl och slog vakt om poängen, det kunde ha blivit tre.